Лиляна Деянова, известна като певицата ЛиЛана, познава отдавна хазартния бос Васил Божков. Това

...
Лиляна Деянова, известна като певицата ЛиЛана, познава отдавна хазартния бос Васил Божков. Това
Коментари Харесай

ЛиЛана: Отдавна познавам Божков

Лиляна Деянова, известна като певицата ЛиЛана, познава от дълго време хазартния необут Васил Божков. Това съобщи тя от ареста в отговор на въпроси на bTV.

Тя е упрекната за присъединяване в проведена незаконна група за злоупотреби с евросредства. „ Познавам го от дълго време. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него “, заяви ЛиЛана.

„ Разбирам, че някой счита, че прокуратурата ме е задържала поради съмнения, че сме близки. Това не ми се коства по никакъв начин обикновено в една правова страна “, каза певицата.

Само преди няколко дни Божков даде просторно интервю по Би Ти Ви, в което назова сегашното ръководство хунта, изиска оставката на финансовия министър Владислав Горанов и разгласи, че общото сред мутрите пред и в този момент е Бойко Борисов. Той даде обещание скорошни разкрития. В същото изявление Божков съобщи, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, като в това време разгласи, че се преследват всички, които могат да бъдат свързвани с него.

По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков и аз чистосърдечно си споделих, че нито го знам, нито съм го виждал този човек. Това пък  заяви пред " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър. Деянов беше арестуван преди няколко дни заедно със сестра Лиляна Деянова, известна и като певицата ЛиЛана. Двамата и още няколко индивида бяха упрекнати като проведена незаконна група, обвързвана с незаконно усвояване на европейски средства по стратегия " Иновации и конкурентоспособност “. По-късно Скилър бе пуснат от ареста против 100 000 лева парична гаранция, която дни по-късно бе понижена на 50 000 лева Сестра му и нейният съучастник Мартин Димитров обаче бяха оставени за непрекъснато в ареста.

Думите на Деянов, че и той е бил питан дали познава Васил Божков, единствено потвърждава версията, че прокуратурата рови към певицата точно и поради предприемача. Самият той е упрекнат задочно като началник на проведена незаконна група и сега се намира в ОАЕ, откъдето българските управляващи го желаят публично.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР